Medlemssida — registrering

Hej och välkommen!

Är det första gången du besöker sidan behöver du fylla i uppgifterna så du kan komma åt material som är till för betalande medlemmar.

Det är skillnad på att vara medlem i SAMS och att ha ett konto på hemsidan. För att komma in på medlemsidan här skapar du ett konto med ett unikt användarnamn och ett unikt lösenord. Genom att registrera dig ansöker du om ett medlemsskap i SAMS. En årsavgift kommer att tas ut.

Användarnamn ska vara i ett ord. Använd inte å, ä, ö eller blanktecken. Om du är STUDENT, kom ihåg inte att klicka i den rutan. Vet du vilken region du tillhör, meddela: (Norr, Stockholm, Mitt, Småland, Väst eller Syd).

När du har genomfört en lyckad registrering så kommer web-systemet att skicka ett mejl till webmaster. Vi tittar på din ansökan och ser om den är korrekt och godkänna dig. Du kommer sedan få ett email och du kan börja använda hemsidan med de uppgifter som du har lagt in.

Betalning för medlemskapet i SAMS är det regionerna som debitera dig för medlemsavgiften. Uppgifter från din registrering på hemsidan går till SAMS Riks och Elisabeth Selander (elisabeth.selander@live.se ) som kommer skicka ut inbetalningskort.

Vanliga fel om det inte fungerar:

  1. Användarnamn som består av två ord.
  2. För kort användarnamn. Måste vara minst 4 bokstäver.
  3. Felaktiga tecken (t.ex. Å, Ä eller Ö)

Om du har frågor om registering skicka mail till webmaster@samssverige.se :

Berätta gärna vilken, Dator eller Smartphone du har, vilken webbrowser, annat som kan vara bra för oss att veta

Ny användarregistrering

*Obligatoriskt fält
Powered by WP-Members